Parkinson Qigong: mindfulness in beweging ~ fitness, energie en aandachtstraining voor mensen met parkinson


MENU


Inspireert erg

Door Hans v.d. G. Bij deze mijn feedback Ten eerste: contact met “lotgenoten” die bereid zijn verder te kijken dan de bekende weg met medicatie is heel prettig.  Dat alleen al is een reden om elkaar te zien, en om dan ook aktief met qigong aan de gang te kunnen gaan is super. Ervaring uitwisselen over wat ons help in het dagelijks leven, zoals naar voren kwam in het vragenrondje aan het eind van de middag, is erg nuttig. Jij hebt natuurlijk erg veel verschillende qigong etc. gedaan. Misschien kan je ons verrassen met iets wat we nog niet eerder gedaan hebben, pushing hands als balans/sensitiviteits oefening, ik noem maar wat. Je inbreng over oor/tongmassage vond ik erg nuttig, direct toepasbaar. Doe gewoon je ding, je energie is erg goed, you know best. Je inspireert me erg, ik sta tegenwoordig dagelijks 45 min in de tuin met ritsuzen etc. Ik ben graag weer van de partij.]]>Vraag meer informatie, of geef je op:

nieuwsbrief  ~  mob: 06-40901590  ~  e-mail


Disclaimer

© Copyright 2014-2019 Robberto Bos Chi Kung, Doorwerth

MENU